Φαν’τ Σχιπ: «Ο Μαυροπάνος ήταν πολύ γρήγορος – Ελέγξαμε και περιορίσαμε τον Χάαλαντ»

0
418

Ένας από τους λόγους που η εθνική Ελλάδας κατάφερε να νικήσει τη Νορβηγία ήταν ασφαλώς ο μεγάλος περιορισμός του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έκανε κακό παιχνίδι και δεν απείλησε.

Ο ομοσπονδιακός προπονητή, Τζον Φαν’τ Σχιπ, σχολίασε αυτήν την επιτυχία της ομάδας του μετά την αναμέτρηση, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους παίκτες του για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παίξαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και δυσκολέψαμε τη Νορβηγία. Είχαμε καλή κατοχή της μπάλας. Σημειώσαμε τα δύο γκολ και προκαλέσαμε προβλήματα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στο δεύτερο, είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μας πίεσαν, είχαν παραπάνω παίκτες μπροστά, μπήκε και ο Σόρλοθ. Παρόλα αυτά δεν είχαν μεγάλες φάσεις με εξαίρεση το γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε δύο πολύ καλές εμφανίσεις.

Ξέραμε πως θα αντιμετωπίζαμε τον Χάαλαντ Το βασικό ήταν να μην φτάνουν σε αυτόν οι μπαλιές. Είχαμε τρεις αμυντικούς που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ο Μαυροπάνος ήταν πολύ γρήγορος και είχαμε δύο έμπειρους παίκτες, τον Τζαβέλλα και τον Κυριάκο . Συνολικά έτσι τον ελέγξαμε και τον περιορίσαμε. Δεν του πήγε τόσο καλά το ματς. Δεν μπορούσε να πάρει μπαλιές».