Φαν Ίπερεν στον sportsfm.gr: “Χαρούμενος που ξεκίνησαν οι προπονήσεις – Περίεργη κατάσταση, δεν ευνοεί κανέναν …”

0
692

Το φθινόπωρο τόλμησε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ήρθε από την Ολλανδία στην Άρτα για λογαριασμό των “πράσινων” και παρότι δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι μία από τις ελπιδοφόρες προσθήκες στο ρόστερ της αρτινής ομάδας.

Ο λόγος για τον 25χρονο στόπερ, Donny Van Iperen- Ντόνι Φαν Ίπερεν- , ο οποίος αποτέλεσε τη δέκατη μεταγραφή για τον Καραισκάκη.

Ο νεαρός παίκτης του Καραισκάκη Άρτας είχε μια σύντομη κουβέντα με τον Άγγελο Μπάρκα και τον sportsfm.gr για το πώς βιώνει αυτή η δύσκολη κατάσταση στη χώρα μας, στο ποδόσφαιρο και για το πως ήρθε στην Ελλάδα και την Άρτα.

Πως περνάνε οι μέρες της καραντίνας για έναν ποδοσφαιριστή;

“Είναι πολύ δύσκολο, στο ξενοδοχείο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησαν οι προπονήσεις στη Super League 2 και περιμένω τι θα γίνει με το πρωτάθλημα.”

Έχεις εγκλιματιστεί στη περιοχή και στα δεδομένα της Ελλάδας;

“Έχω συνηθίσει, έχω εγκλιματιστεί στην ελληνική νοοτροπία, στην περιοχή, στην πόλη με όλα, απλά με την κατάσταση του κορωνοιού δεν μπορώ να το συνηθίσω γιατί είναι περίεργη κατάσταση, δεν ευνοεί κανέναν και είναι δύσκολο να μην ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη ημέρα.”

Αν έχει ξανά τύχει τέτοια δύσκολη κατάσταση;
“Κανείς δεν έχει συνηθίσει κάτι παρόμοιο. Προσωπικά έχω παίξει μόνο στην Ολλανδία, οπότε δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια κατάσταση. Στην Ολλανδία δεν είναι τόσο αυστηρά τα μέτρα, δε χρειάζεται να στείλεις μήνυμα για να βγεις έξω. Σταματήσαν κάποια περίοδο αλλά μέχρι εκεί. Μου φαίνεται πολύ περίπλοκο.”

Ο Καραϊσκάκης είναι η πρώτη σου ομάδα εκτός της χώρας σου. Πώς έγινε αυτό το deal και πήρες την απόφαση να έρθεις στην Άρτα;

“Ο μάνατζέρ μου είχε παίξει παλιότερα στην Ελλάδα και γνώριζε τον πρόεδρο (σ.σ. Νίκο Καγιούλη). Το είδα σαν μια περιπέτεια και μια νέα εμπειρία για να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο σε μια νέα χώρα.”