ΕΠΟ: Τηλεδιάσκεψη με παίκτες της Γ’ Εθνικής !

Δεκτό έγινε το αίτημα της αντιπροσωπείας παικτών της Γ’ Εθνικής από την ΕΠΟ για τηλεδιάσκεψη με μέλη της Ε.Ε. την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη καθώς έστω και μέσω τηλεδιάσκεψης οι δυο πλευρές θα συζητήσουν ενώ το διαδικτυακό «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής.

Ο κάθε όμιλος θα έχει και έναν εκπρόσωπο και σκοπός είναι να οριοθετηθεί η έναρξη των προπονήσεων και κατ’ επέκταση να μπει ένας χρονικός ορίζοντας και για την επανέναρξη των αγώνων.

Οι δέκα ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το παρών στην τηλεδιάσκεψη, είναι η εξής: Νίκος Πουρτουλίδης του Ηρακλή (1ος όμιλος), Στέλιος Τσουκάνης του Μακεδονικού (2ος όμιλος), Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος της ΑΕ Καρίτσας (3ος όμιλος), Μανώλης Αποστολίδης του Διαγόρα Στεφανοβικείου (4ος όμιλος), Αλέξανδρος Λουκούμης του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (5ος όμιλος), Γιάννης Κοντοές του Πανιωνίου (6ος όμιλος), Χάρης Μπριλάκης του Άρη Σκάλας (7ος όμιλος), Χρήστος Παλιγγίνης του Πανελυεσινιακού (8ος όμιλος), Σωτήρης Τσάτσος του ΑΟ Διαβολιτσίου (9ος όμιλος) και Τάσος Τριανταφύλλου του Γιούχτα (10ος όμιλος).

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα