Εντός έδρας ήττα για τους παίδες της ΕΠΣ Άρτας κόντρα στους αντίστιχους της ΕΠΣ Ηπείρου

0
339

Δέυτερη σερί εντός έδρας ήττα γνώρισαν οι παίδες της ΕΠΣ Άρτας αυτή την φορά απο την ΕΠΣ Ηπείρου με 0-4. Στον αγώνα που διεξήχθει στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:00 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής.

Η ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου προηγήθηκε με τον Αλεξίου στο 4′ λεπτό ήταν και το σκόρ για το πρώτο ημίχρονο Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζουβάρας στο 41′ λεπτό έκανε το 0-2 , το 0-3 έκανε ο Μάκης στο 44′ λεπτό και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αλεξίου στο 48′ λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Σκόρερς: 4′ 48′ Αλεξίου , 41′ Τζοβάρας , 44′ Μάκης

Κόκκινες: –

Κίτρινες: –

Διαιτητής: Χουλιάρας(Πρέβεζα-Λευκάδας)

Βοηθοί: Κέφης – Αναγνωστάκης(Πρέβεζα-Λευκάδας)

ΕΠΣ Άρτας Κ15(Δημήτρης Θώδης): Τζουμανίκας , Νούτσος(60’’Τσίντζος) , Ράικος , Μπουζάνης , Κίτσιος , Αθανασόπουλος(41′ ‘Κολοβός) , Παπαγεωργίου(60′ Λιόντος) , Τσαμπούλας ,Γκούβελος , Κοντοδήμας(60′ Μπέκας) , Μπαλαδήμας(41’’ Τσιρογίαννης)

Στον πάγκο ήταν οι: Τσίντζος ,  Λιόντος , Μπέκας   Πεπώνης(τ/φ) , Τσιρογίαννης , Κολοβός

ΕΠΣ Ηπείρου(Χρήστος Ράπτης): Χάϊδος , Κότσα(50’ Βούλγαρης) , Πόλιος , Αναγνωστόπουλος , Ντάτσης , Βενέτης , Τζοβάρας , Καλαμπόκης(55’ Δάλλας) , Μάκης(55’ Ρείσης) , Αλεξίου(50’ Φλώρος) , Ντεκουμές(50’ Γκούρας)

Στον πάγκο ήταν οι : Τάσσος , Βούλγαρης , Κατσιώτας , Μπονόβας(τ/φ) , Ρείσης , Γκούρας , Δάλλας , Φλώρος , Κωστόπουλος.