ΕΕΑ: Παραμένουν με μισθό Τζουλάκης-Αρκούδης – Έξαλλος ο ΠΑΟΚ

0
130

Ο Λευτέρης Αυγενάκης διατηρεί στην ΕΕΑ τους Τζουλάκη και Αρκούδη με μισθό – Σκληρή ανακοίνωση από ΠΑΟΚ.

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, συζητήθηκε η πρόταση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ως πρόεδρος προτάθηκε να παραμείνει ο Νικόλαος Τζουλάκης, συνταξιούχος ανώτερος δικαστικός λειτουργός, με αναπληρωτή τον Χρήστο Ως αντιπρόεδρος προτάθηκε η Αριστέα Σινανιώτη, καθηγήτρια του εμπορικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με αναπληρωτή τον Χαράλαμπο Τσιλιώτη, επίκουρο καθηγητή του συνταγματικού δικαίου, του δημόσιου διεθνούς Δικαίου και του δικαίου της ευρωπαϊκής ένωσης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Ως μέλος προτάθηκε και η παραμονή του Ηλία Αρκούδη.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης η θητεία της Επιτροπής θα είναι τετραετής κι αυτή τη φορά επ’ αμοιβής.

Ως μέλη της νέας ΕΕΑ προτείνονται οι εξής:

* Σπυρίδων Τσαντίνης, με αναπληρωτή τον Χρήστο Καπετάνο, αμφότεροι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα δικαίου εταιρειών.

* Νικόλαος Γερακάρης, με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Παπανδρέου, αμφότεροι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα αθλητικού δικαίου.

* Ηλίας Αρκούδης, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Πανόπουλο, αμφότεροι πτυχιούχοι οικονομικής κατεύθυνσης και κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος οικονομολόγου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

* Ιωάννης Ράλλης, συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα, πρώην διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Μπατσίλα, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού.

* Μιχαήλ Κουρέτας, εν ενεργεία διεθνής διαιτητής υδατοσφαίρισης, με αναπληρωτή τον Εμμανουήλ Μίαρη, δικηγόρο και πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου.

«Βράζει» ο ΠΑΟΚ – Επίθεση σε Αυγενάκη

Επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, της ΕΕΑ και των πρωταγωνιστών για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας εξαπέλυσε ο επίσημος ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του.

Με αφορμή την επιβράβευση και μάλιστα με έμμισθη παραμονή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τους Τζουλάκη και Αρκούδη, οι Θεσσαλονικείς έριξαν «βόμβες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ουδεμία έκπληξη προκαλεί η επιβράβευση με έμμισθη παραμονή στην ΕΕΑ του κουμπάρου του υφυπουργού αθλητισμού Νικόλαου Τζουλάκη και του Ηλία Αρκούδη, εκ των πρωταγωνιστών στο πρωτοφανές φιάσκο της δήθεν πολυϊδιοκτησίας, που είχε ως αποτέλεσμα την ουσιαστική νόθευση του πρωταθλήματος του 2020 και ως συνέπεια να έχει τεθεί σοβαρό θέμα ακεραιότητας του εν λόγω πρωταθλήματος.

Είναι πια πασιφανές ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό μόνο ως πεδίο «νταλαβεριών», παιχνιδιών εξουσίας και ωμών παρεμβάσεων. Το ότι συνεχώς επιμένει να «τρώει τα μούτρα του» είναι πια δικό του πρόβλημα και όσων τον επιλέγουν.

Όσοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας δια της ανοχής ή ακόμη και της στήριξής τους, του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει την προσωπική του ατζέντα με ανθρώπους που πρόσβαλαν βάναυσα τους πολίτες της περιοχής τους- και όχι μόνο- , θα κριθούν από τους ψηφοφόρους τους.

Εμείς πέρα από τις δικαστικές δικαιώσεις που απολαμβάνουμε συνεχώς από τη μέρα που η ΕΕΑ αποφάσισε να αντιπαρατεθεί μαζί μας, είμαστε σε αναμονή νέων αποφάσεων της δικαιοσύνης, που θα ολοκληρώσουν τον εξευτελισμό της επιτροπής στα μάτια και του τελευταίου φιλάθλου στη χώρα».

Πηγή:mikriliga.com