Δύσκολη νίκη πρόκριση για την Αναγέννηση Άρτας κόντρα στον Α.Ο. Κλειδίου με(2-1)

0
276

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Αναγέννηση Άρτας στον πρώτο επίσημο αγώνας της για το 2022 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Άρτας και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Καθώς επικράτησε δύσκολα με 2-1 απέναντι στον Α.Ο. Κλειδίου. Στον αγώνα που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο νέος προπονητής της Αρτινής ομάδας Ανδρέας Λαυδαριάς, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2021.Ταγκόλ για την ομάδα της Αναγέννησης σημείωσαν ο Δημητρέλλος στο 10΄λεπτό και στο 45+’ ο Μιχάλης, ενώ για την ομάδα του Α.Ο. Κλειδίου μείωσε ο Χάρος στο 72′ λεπτό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κόκκινες: –

Κίτρινες: Αναστασιάδης, Χεμπέγια /Πέτσας

Σκόρερς: 10′ Δημητρέλλος 45+’ Μιχάλης /72′ Χάρος

Διαιτητής: Τσιώρης

Βοηθοί: Αλευρή – Πανάγος

Αναγέννηση Άρτας(Ανδρέας Λαυδαριάς): Μαλίζογλου, Χεμπέγια(75’Γρηγορίου) Μυσιούδης , Σχισμένος , Κατσιγιάννης(89’Τσιλιγιάννης), Γούλας  Κραμπής(75’Σκανδάλης) , Αναστασιάδης , Παπακίτσιος Δ. ,Μιχάλης(59’Παπαδόπουλος), Δημητρέλλος(89’Τσώλας)

Στον πάγκο ήταν οι: Μπακόλας , Κωστάκης , Ντάλας

Α.Ο. Κλειδίου(Αχιλλέας Μανιφάβας): Σταμούλης , Χάρος , Μανιφάβας Ε(61’Δήμος). , Μανιφάβας Στ.(45’Σταμούλης) Πέτσας , Μπαλαδήμας ,Φελέκης(85’Κολιοκώτσας) , Βασιλάκης , Κατσαρός , Αντωνίου(70’Δράκος) , Μίγδος(61’Γώγος)

Στον πάγκο ήταν οι: Μανιφάβας Α. , Σαγάνης , Γράδος , Κακοχρήστος