Δυσαρέσκεια στον Τηλυκράτη για την ανακοίνωση της Παναχαϊκής

0
149

Με έκπληξη και εμφανή δυσαρέσκεια , σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντιμετώπισε ο Τηλυκράτης την ανακοίνωση της Παναχαϊκής ( ΕΔΩ) πριν καν λήξει η 3η αγωνιστική και όσον αφορά τον ορισμό από την ΚΕΔ διαιτητή για το μεταξύ τους αγώνα την ερχόμενη Κυριακή.

Η Παναχαϊκή αναφέρει στην΄ανακοίνωσή της ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει συγγενικές σχέσεις με μέλος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και γι αυτό τον λόγο προδικάζει ότι πιθανόν να επηρεαστεί σε βάρος της Πατρινής ομάδας. Σημειώνει δε ότι δεν αμφισβητεί τις ικανότητές του ως διαιτητή όμως δεν αναφέρει καθόλου το ηθικό μέρος της υπόθεσης αφήνοντας σκιές.

Σύμφωνα με φίλους του Τηλυκράτη θεωρείται αδιανόητο παραμονές ενός μεγάλου ντέρμπι και μιας γιορτής του ποδοσφαίρου να πυροδοτείται το κλίμα , πολύ περισσότερο δε η Παναχαϊκή να εμπλέκει στο δικό της επικοινωνιακό παιχνίδι την ομάδα του Τηλυκράτη. Μια Παναχαϊκή η οποία είχε το δικαίωμα από μόνη της να ζητήσει την εξαίρεση του διαιτητή για συγκεκριμένους λόγους χωρίς να δυναμιτίζει τον αγώνα της Κυριακής.

Τέλος, με βάση το ρεπορτάζ, πληροφορούμαστε ότι ορίστηκε έκτακτο ΔΣ του Τηλυκράτη για σήμερα το βράδυ όπου πολύ πιθανόν να τοποθετηθεί και επίσημα η ομάδα επί του θέματος.

πηγή: lefkadapress.gr