Δουβίτσας: “Γιατί μας έδωσαν την ελπίδα ότι θα ξεκινήσουμε αγώνες; “

0
398

Η απραξία στα επίσημα παιχνίδια στα παρκέ της Α’ Εθνικής γυναικών μπάσκετ συνεχίζεται. Οι ομάδες μπορεί να κάνουν προπονήσεις από την 1η Ιανουαρίου του 2021 ωστόσο ακόμα δεν “βλέπουν” αγωνιστική επίσημη δράση.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Νίκος Δουβίτσας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στη στιγμή που αποκάλυψε στα κορίτσια της ομάδας πώς δεν ήρθε το “οκ” για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ενώ βάζει στο τραπέζι και δύο ερωτήματα.

Η ανάρτηση του προπονητή, κου Δουβίτσα:

“Σήμερα ανακοίνωσα στην ομάδα που κάνω προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα WBC ότι δεν μας έδωσαν το οκ για την έναρξη των αγώνων !!

Έπρεπε να δείτε την απογοήτευση που υπήρχε στις αθλήτριες και στους προπονητές !!!Και ρωτάω γιατί μας έδωσαν την ελπίδα ότι θα ξεκινήσουμε αγώνες ;Γιατί μας επέτρεψαν να προπονούμαστε από την 1/01/21 και δεν μας αφήνουν να παίξουμε ;Γιατί δεν μας λένε να σταματήσουμε αφού δεν μας δίνουν το δικαίωμα να παίξουμε αγώνες ;

Αυτό που με πειράζει είναι ότι έβαλαν τα σωματεία σε μια διαδικασία να χαλάσουν πολλά χρήματα πληρώνοντας παίκτριες μάναντζερ και προπονητές και στο τέλος όλη αυτή η προσπάθεια μα πέσει στον γκρεμό Από τώρα ξέρω τι θα κάνω με τα δυο μου τα παιδιά!!!!”