Δηλώσεις Προπονητών ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολη.

0
141

Στο τέλος του αγώνα οι προπονητές Ηρακλής Μετάξας(ΠΑΣ Γιάννινα)και Μίλαν Ράσταβατς(Αστέρας Τρίπολης) δήλωσαν στη NOVA τα εξής:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ (ΠΑΣ Γιάννινα): «Μας είναι δύσκολο να βάλουμε δεύτερο γκολ, δεν το έχουμε εύκολο, αλλά μας βγήκε το πλάνο και γυρίσαμε σε μια πιο σφιγμένη τακτική. Με ικανοποιεί γιατί όταν χάνεις σκέφτεσαι διάφορα μετά από δυο ήττες. Τα παιδιά γύρισαν στο 100% και ακολουθούν την τακτική. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο, όλα θα πάνε καλά. Ο Οικονομόπουλος μπήκε γιατί είχαμε το Σίτο που έβγαζε σέντρες από τα αριστερά, έκανε καλή δουλειά. Όπως και ο Μπρένερ, και οι δύο είναι επαγγελματίες, δουλεύουν περιμένουν τη σειρά τους και σήμερα πήγαν πολύ καλά».

ΜΙΛΑΝ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ (Αστέρα Τρίπολης): “Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με αυτό το παιχνίδι, καθώς αξίζαμε παραπάνω από αυτά που τελικά πήραμε για έναν ακόμη αγώνα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό σημείο ότι αντέδρασε ο αντίπαλος και τους βοήθησε και αν εμείς είχαμε ξεπεράσει την πρώτη περίοδο και το γκολ που δεχθήκαμε ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί, σε αυτόν τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο, δείξαμε καλή διάθεση, πήραμε το βαθμό και το κρατάμε για τη συνέχεια”.

Πηγή:agon.gr