Δικαίωσε τον Καραϊσκάκη Άρτας η ΕΠΟ

0
405

Ο Καραϊσκάκης δικαιώθηκε στην προσφυγή κατά της απόφασης του Δ.Σ. της SL2-FL για μερική επικύρωση της βαθμολογίας.

H προσφυγή της ομάδας της Αρτας ήταν για την αποφυγή της 11ης θέσης που θα οδηγούσε στον υποβιβασμό, αλλά πλέον καμία ομάδα δε θα υποβιβαστεί από τη SL2 αφού έχει περάσει η αναδιάρθρωση.

Η διοίκηση του Καραϊσκάκη Άρτας είχε καταθέσει ένσταση κατά της Δόξας Δράμας για αντικανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς δεν εξασφάλισε ποτέ πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αγωνίστηκε με προσωρινή διαταγή διοικητικού δικαστηρίου.

Παρά την προσπάθειά τους να μπλοκάρουν την επικύρωση της βαθμολογίας, το ΔΣ της Ένωσης Α2/Β’ Εθνικής ειχε προχωρήσει σε αυτήν. Οι Ηπειρώτες εκτίμησαν πως μπορούν να κερδίσουν την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό και να μείνουν στην κατηγορία εφόσον υποβιβαστεί η Δόξα και τώρα το Διαιτητικό φαίνεται να τους δικαιώνει.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, δέχθηκε την από 03.06.2021 προσφυγή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας κατά της Superleague 2-Football League και ακύρωσε την από 01.06.2021 απόφαση του ΔΣ του καθού Σωματείου ως προς τη μερική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SL2 Ιανουαρίου-Μαΐου 2021, σχετικά με τις θέσεις 10 έως 12.