Διευθύνων Σύμβουλος στον ΟΦΗ ο Λυσάνδρου

0
212

Ο Μηνάς Λυσάνδρου ανήκει και τυπικά πλέον στο δυναμικό της ΠΑΕ ΟΦΗ, αναλαμβάνοντας χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου.

Ο σύλλογος της Κρήτης ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, που έχει διατελέσει και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Νωρίτερα, ο πρώην αντιπρόεδρος της «Ένωσης» αποχαιρέτησε τους «κιτρινόμαυρους», από τους οποίους αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν εδώ και καιρό.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, με εκτελεστικές αρμοδιότητες, είναι ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

Γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα, αποφοίτησε από το νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στο ευρωπαϊκό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα στην Σουηδία.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE της Μαδρίτης με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο.

Από τον Απρίλιο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο του 2020 διετέλεσε πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ από τον Οκτώβριο του 2016 ως τον Μάρτιο του 2021 ήταν ο Α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η οικογένεια του ΟΦΗ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του!