Διαμαρτυρία για τη διαιτησία Πάνου της Ηπείρου ο ΠΑΣ Πρέβεζας (pic – vid)

0
252

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Τηλυκράτη.

Στον αγώνα της αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο ΠΑΣ Πρέβεζας ηττήθηκε εντός έδρας από τον Τηλυκράτη Λευκάδος και οι γηπεδούχοι με ανακοίνωσή τους διαμαρτύρονται για την διαιτησία της ομάδας των Πάνου Ι. (διαιτητής), Πάνου Σ. (Α’ βοηθός) και Γκέλη Θ. (Β’ Βοηθός) της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ., οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Πρέβεζα διαμαρτύρονται για την διαιτησία των Πάνου Ι. (διαιτητής), Πάνου Σ. (Α’ βοηθός) και Γκέλη Θ. (Β’ Βοηθός) της ΕΠΣ Ηπείρου, στον αγώνα της Κυριακής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Ειδικά διαμαρτυρόμαστε για την φάση του 0-1, που το γκολ αυτό ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία και το βίντεο που επισυνάπτουμε, φαίνεται καθαρά ότι παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας, κάνει αντιαθλητικό φάουλ (αγκωνιά) στον παίκτη του ΠΑΣ Πρέβεζα που τον μαρκάρει.

Επειδή φέτος έχουμε πολλές άσχημες διαιτησίες εις βάρος μας, μην νομίζετε ότι η σιωπή μας είναι αδυναμία. Η διαιτησία της Κυριακής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Όποιος αδικήσει ξανά τον ΠΑΣ Πρέβεζα θα μας βρει απέναντί του. Η υπομονή έχει και όρια!

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει ιστορία και θα πρέπει όλοι να την σέβονται!”

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Πρέβεζα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Τηλυκράτη