Δερμιτζάκης: “Είμαστε έτοιμοι”

0
417

Αποτελεί ένα από τα νέα παιδιά που ήρθαν στην Άρτα για λογαριασμό του Καραϊσκάκη.  

Ο λόγος για τον 22χρονο (26/11/1998) Ανδρέα Δερμιτζάκη, το Σάββατο (16/1) έκανε το ντεμπούτο του με τα “πράσινα” στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και άφησε καλές εντυπώσεις και ελπίδες.

Ο νεαρός μίλησε στον Άγγελο Μπάρκα και το “7 Μέρες” για το πρώτο του ματς με την ομάδα της Άρτας, το παιχνίδι με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας αλλά και τους στόχους του.

Πως ήταν η πρώτη σου εμφάνιση με τα χρώματα του Καραϊσκάκη Άρτας στο ματς με τον Λεβαδειακό;

“Στο παιχνίδι μπήκαμε λίγο μουδιασμένοι, λίγο αγχωμένοι λόγω των συνθηκών, της πολύμηνης απραξίας αλλά και του ρόστερ το οποίο είναι καινούριο. Σταματήσαμε λόγω καραντίνας, ξεκινήσαμε εκ νέου και είναι αναγνωριστικό αυτό το διάστημα για μας.”

Για το ματς με τον ΟΦ. Ιεράπετρας :

“Πιστεύω έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, άσχετα που έχουμε λίγες μέρες στη διάθεσή μας και ευτυχώς είναι το ρόστερ πλούσιο, ο προπονητής μας μας έχει παρατάξει ανάλογα, ξέρουμε τι αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε και πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή είναι εκτός έδρας,αλλά θα το αντιμετωπίσουμε. Είμαστε έτοιμοι.”

Με την εισόδο σου στον αγωνιστικό χώρο μετά από πολλούς μήνες τι ένιωσες; “Όλοι αυτό ανυπομονούσαμε, πότε θα ξεκινησουμε… . Μπήκα με όρεξη, με διάθεση. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να βοηθήσω την ομάδα.”

Πως θεωρείς ότι θα είναι το πρωτάθλημα φέτος με τις εμβόλιμες και τις συνεχείς αγωνιστικές; “Εγω ως ποδοσφαιριστής θεωρώ πως δεν έχει οργανωθεί καλά αυτό το πρωτάθλημα και έγιναν λάθη, δυστυχώς. Ξεκινάμε πραγματικά έναν μαραθώνιο με συνεχόμενα παιχνίδια που όσο κατάλληλα και να είσαι προετοιμασμένος, είναι δύσκολα γιατί παίζουμε κάθε δεύτερη και τρίτη μέρα αγώνες…Πρέπει να είμαστε όλοι οι παίκτες έτοιμοι και συγκεντρωμένοι γιατί όλοι θα χρειαστούμε. “

Ποιος ο στόχος, δικός σου και του Καραϊσκάκη: “Ο στόχος πιστεύω είναι ίδιος. Να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία, να αποδείξουμε ότι μπορούμε και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. “

  • * Η συνέντευξη έγινε για τις ανάγκες τις εφημερίδας “7 ΜΕΡΕΣ” τη Δευτέρα (18/1) ενώ δημοσιεύθηκε την Τετάρτη (20/1).