Δεν θα ταξιδέψει στην Ρόδο ο Καραϊσκάκης Άρτας για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα

0
569

Δεν θα αγωνιστεί στον τελευταίο του αγώνα στην Super League 2 ο Καραϊσκάκης Άρτας καθώς δεν θα ταξιδέψει στην Ρόδο για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε στην δημοσιότητα η διοίκηση του συλλόγου που δεν είναι σίγουρο αν κατεβεί και αυτή να αγωνιστεί καθώς στους δύο προηγούμενους αγώνες με Καλαμάτα και Παναθηναϊκό Β’ δεν παρέστει στο γήπεδο για να αγωνιστεί. Με την αρτινή ομάδα να κοιτάζει πλέον την επόμενη μέρα που θα την βρεί στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Καραϊσκάκης Άρτας

Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την συνειδητή της απόφαση να μην ταξιδέψει στην Ρόδο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος παρόλο που είχαν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ( προπληρωμενα αεροπορικα εισητηρια και ξενοδοχειο )για να ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας μας.Η απόφαση μας αυτή προέκυψε και για να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση την ιστορικη ομάδα της Ρόδου αλλά και επειδή δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο εκ μέρους μας μετά και τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές όπως και το προσωπικό της ομάδας βρίσκονται σε άδεια μετα τον διακανονισμο των απολαβων τους μέχρι και το τέλος Ιουνίου ,εκτός τριών ποδοσφαιριστών που έκαναν προσφυγή την ώρα που η ομάδα έδινε τους πιο κρίσιμους αγώνες της ιστορίας της.ΟΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΠΟΛΎ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΜΑΣ