Δανεικός ξανά με οψιόν στη Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος

0
247

Στη Στουτγκάρδη και τη νέα σεζόν ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού με νέο δανεισμό από την Άρσεναλ με τη διαφορά ότι πλέον υπάρχει ρήτρα αγοράς (δίχως να έχει ανακοινωθεί το ποσό).

Τη φετινή σεζόν έκανε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο την αγωνιστική περίοδο 2020-21, στην οποία αγωνίστηκε και πάλι δανεικός στην Στουτγκάρδη από την Άρσεναλ.

«Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να συνεχίσω στη Στουτγκάρδη και αυτό συνέβη. Πολλά ευχαριστώ στην οικογένεια της Στουτγκάρδης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ξεχωριστό ευχαριστώ στον Σβεν Μίσλιντατ και στον Πελεγρίνο Ματαράτσο, που είναι αμφότεροι καταπληκτικοί άνθρωποι, οι οποίοι με υποστηρίζουν. Θέλω να βάλω τα δυνατά μου για να ανταποκριθώ στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Για το μέλλον ελπίζω να παραμείνουμε υγιείς και ελπίζω ότι θα μπορέσουν να μας στηρίξουν οι οπαδοί μας ξανά με την παρουσία τους στο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που μου λείπει και δεν μπορώ να περιμένων μέχρι να νιώθω αυτήν τη ατμόσφαιρα στην Mercedes-Benz Arena», ανέφερε ο Ντίνος Μαυροπάνος.