Την πεποίθηση του ότι ο Αργύρης Γιαννίκης θα μείνει στο τέλος στον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργος Χριστοβασίλης.
Όσα είπε ο Χριστοβασίλης στο ITV
Για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Όποιος και να ερχόταν αντιμέτωπος στα ημιτελικά, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας. Αν δούμε βέβαια τα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό κάναμε καλύτερες εμφανίσεις από ότι με τους άλλους δύο. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και γιατί όχι, να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό. Πιστεύω, οι πιθανότητες είναι 50-50».
Για το θέμα παραμονής του Αργύρη Γιαννίκη: «Ο κ. Γιαννίκης έδειξε από πέρυσι το έργο του. Η ομάδα φέτος έχει ακόμη πιο καλά στοιχεία και δεν είναι τυχαίο, ότι όπου παίζουμε, παίρνουμε συγχαρητήρια. Δεν εξαρτάται όμως μόνον από εμάς. Εχουμε καλή διάθεση και το έχουμε δείξει με την πρότασή μας. Ξέρουμε και τις δυσκολίες γιατί η οικογένειά του είναι στη Γερμανία και αυτός στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω τελικά, ότι θα τα καταφέρουμε και θα μείνει όσα περισσότερα χρόνια στον ΠΑΣ. Τον θέλουμε να συνεχίσει το έργο του, αλλά είναι νωρίς πάντως και ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Είναι αυτονόητο ότι θα ήθελε καλύτερες εγκαταστάσεις και ποιος από εμάς δε θα το ήθελε. Ο φετινός χειμώνας όμως ήταν μία εξαίρεση με τις τόσες πολλές βροχές, αλλά ότι τα γήπεδα χρειάζονται βελτίωση είναι αυτονόητο και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τα βελτιώσουμε το καλοκαίρι».