Χηνόπουλος (Ο.Φ. Ιεράπετρα): «Σέντρα στη Super League 2, αλλιώς λύση συμβολαίων»

Στον… αέρα παραμένει η έναρξη της Super League 2 και ο πρόεδρος του ΟΦ Ιεράπετρας Θανάσης Χηνόπουλος εξέφρασε το αδιέξοδο των ομάδων. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, πρότεινε λύσεις συμβολαίων, αν δεν υπάρξει άμεσα η σέντρα.

«Παρά τις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της να σταθούν όλοι οι επαγγελματίες, αν δεν ξεκινήσει άμεσα πρέπει με νομοθετική ρύθμιση να λυθούν άμεσα τα συμβόλαια, να μην έχουν υποχρεώσεις οι εταιρείες και να μη βρεθούν στη φυλακή όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Αυτός είναι κοινός στόχος. Όλοι θέλουν να παίξουν.

Βουλιάζουν οι εταιρείες. Έχουν τεράστια συμβόλαια, ειδικά κάποιες ομάδες που έχουν διαθέσει χρήματα. Είναι άδικο αυτό που γίνεται. Πρέπει το αργότερο την επόμενη Κυριακή να παίξουν μπάλα. Θα υπάρξει τεράστια οικονομική καταστροφή. Εάν δεν βγει ΚΥΑ που θα συμπεριλάβει το αίτημά μας, πρέπει άμεσα να επισκεφτεί το προεδρείο κάποια επιτροπή. Δεν έχουν καταλάβει το θέμα ότι δεν γίνεται να παίζει η Super League 1 και όχι οι από κάτω επαγγελματικές κατηγορίες. Δείχνει κατανόηση ο υφυπουργός Αθλητισμού. Είναι θέμα λοιμοξιολόγων, πρωθυπουργού και του γραφείου του. Στο εξωτερικό γιατί παίζουν;», ανέφερε αρχικά,

Για τον πρόεδρο της Ένωσης SL2-FLΛεωνίδα Λεουτσάκο: «Ο πρόεδρος κύριος Λεουτσάκος και το συμβούλιο έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να πείσει τους αρμόδιους παράγοντες ότι είναι θέμα επιβίωσης των εταιρειών, πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα. Είναι μία προσπάθεια που την παλεύουν εβδομάδες και ειδικά ο κύριος Λεουτσάκος.

Ό,τι διέπει τη Super League 1 να διέπει και τη Super League 2 και τη Football League. Είναι αλληλένδετες κατηγορίες. Δεν μπορεί να παίζει η πρώτη κατηγορία και όχι η δεύτερη ή η τρίτη. Έχει σχέση με ανόδους, υποβιβασμούς. Δεν θα επικαλεστώ τι γίνεται στο εξωτερικό. Άμεσα για την επιβίωση των εταιρειών πρέπει να αρχίσει το πρωτάθλημα την Κυριακή. Θα συμμορφωθούν όλες οι επαγγελματικές ομάδες σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όποιος είναι ανακόλουθος θα έχει τις συνέπειες. Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι Super League 2, Football League. Οι εταιρείες βουλιάζουν, θα υπάρξουν οικονομικές καταστροφές».

Και πρόσθεσε: «Εξ όσων γνωρίζω από τον κύριο Λεουτσάκο, περιμένουμε κάποια απάντηση. Εάν και αυτό δεν ευδοκιμήσει προφανώς θα πρέπει να γίνει μία νέα προσπάθεια Αίτημα για συνάντηση δεν υπάρχει, γιατί περιμένουμε την απάντηση. Νέο αίτημα όχι, από όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Περιμένουμε απάντηση να δούμε. Θέλω να πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει το θέμα. Στο θέμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου υπάρχουν λάθη».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα