Χαραλαμπίδης: «Είναι πολύ άδικο το ποδόσφαιρο, μας γύρισε την πλάτη – Μας λείπει κάτι…» (vid)

0
502

Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη μετά το Τρίκαλα-Διαγόρας (0-1).

Αναλυτικά ο προπονητής των Τρικάλων είπε στο τέλος: «Είναι πολύ άδικο το ποδόσφαιρο. Για μία ακόμη φορά μας γύρισε την πλάτη. Με τον Εργοτέλη παίξαμε καλύτερα, πήγαμε στην Ξάνθη, είχαμε την ευκαιρία με το δοκάρι δεν μπαίνει γκολ, έχουμε το πέναλτι στο τέλος δεν παίρνουμε βαθμό, πάμε στο Καραϊσκάκη και αντί για 0-2 από μία ανύποπτη φάση χάνουμε το παιχνίδι και ερχόμαστε σήμερα με 90 λεπτά κατοχή στο μισό γήπεδο δεχόμαστε ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και μετά δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Είναι κρίμα, παράπονο δεν μπορούμε να έχουμε από τους ποδοσφαιριστές από θέμα τεχνικής και ποδοσφαίρου αλλά δεν έχουμε την τύχη να βάλουμε το γκολ μπροστά. Εύχομαι κάποια στιγμή να γυρίσει η τύχη, είναι να τρελαθείς».

Για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι σκοράρουν με ελάχιστες ευκαιρίες είπε: «Με προβληματίζει ότι οι αντίπαλοι με μία φάση κάνουν γκολ. Εμείς με τόσες φάσεις, με τόσο καλό ποδόσφαιρο και πήραμε μόνο έναν βαθμό»

Σε ερώτηση μήπως φταίει το γεγονός ότι η ομάδα δεν βγάζει ευκαιρίες γιαατί δεν έχουν αναπληρωθεί οι περσινοί παίκτες του κέντρου (Λώττας, Πελάεθ) είπε: «Πάμε σε άλλη συζήτηση. Η ομάδα έχει άλλον στόχο φέτος με νέα παιδιά να πάρουν εμπειρίες. Πρέπει να δουλέψουμε».

Για το παιχνίδι με την Ιεράπετρα είπε: «Θα δούμε πως είναι τα πράγματα από την πλευρά των τραυματιών και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις μέσα από τα παιδιά που έχουμε και κυρίως το εύκολο γκολ. Παίζουμε καλά, δεν έχω παράπονα από την απόδοση των παιδιών αλλά λείπει κάτι μπροστά που πρέπει να το ψάξουμε».