Χανιά: Παρελθόν ο Βοσνιάδης

0
342

Ύστερα από θητεία δύο ετών στον πάγκο των Χανίων ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί οριστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής ήταν «υπ’ ατμόν» μετά τη νέα ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0, εκτός έδρας, και την Τετάρτη (24/2) η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Να σημειώσουμε ότι πέρα από τον Βοσνιάδη, παρελθόν από το τεχνικό τιμ αποτελεί και ο συνεργάτης του Ηλίας Παπαθανασίου.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη.

Ανέλαβε την ομάδα μας σε μία δύσκολη αγωνιστική κατάσταση στις 17 Δεκεμβρίου 2018 και από την τελευταία θέση (16η) που την παρέλαβε την οδήγησε στην 6η, συγκεντρώνοντας στο διάστημα αυτό τους περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Την περασμένη σεζόν, παρά το ξεκίνημα που δεν ήταν ιδανικό, με το εκπληκτικό σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα η ομάδα μας βρέθηκε στην 3η θέση αλλά λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν δεν της επιτράπηκε να φτάσει μέχρι τέλους την προσπάθειά της και να διεκδικήσει την άνοδο.

Φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν βάσει των προσδοκιών που υπήρχαν και έτσι πάρθηκε η απόφαση από κοινού να τερματιστεί η συνεργασία.

Κόουτς σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και τη συνεργασία που είχαμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική σου πορεία.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία που είχαμε και το μέλος του προπονητικού επιτελείου και εκ των συνεργατών του προπονητή, Ηλία Παπαθανασίου, ευχόμενοι καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία».