Αυγενάκης για τον νέο αθλητικό νόμο: ”Ξέρω ότι θα πέσει κλάμα, αλλά δεν πάει άλλο”

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται στάθηκε και στο νέο αθλητικό Νομοσχέδιο. Τι είπε για τη νέα Τούμπα και το ενδεχόμενο επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε μεταξύ άλλων για:

Τη νέα Τούμπα: «Να κάνουμε τα πάντα και ό,τι πρέπει ώστε να δοθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο χώρος για να ‘τρέξει’ αυτό το μεγάλο πρότζεκτ».

Την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Γι’ αυτό το θέμα τον τελευταίο λόγο έχει η υγειονομική κοινότητα. Εμείς κάναμε συστηματική δουλειά και συνεχίζουμε. Να πείσουμε με επιχειρήματα και σχέδιο τους υγειονομικούς για ένα συγκεκριμένο ποσοστό πληρότητας. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τον κ. Χαρδαλιά, με επικαιροποιημένο σχέδιο, που θα αποτελέσει βάση για το μπάσκετ και τα υπόλοιπα αθλήματα.Προσωπικά θεωρώ ότι είναι απολύτως αναγκαίο, αλλά δεν θα κάνουμε υπερβολές αν οι υγειονομικοί δεν δώσουν το πράσινο φως.

Αυτό δεν θα γίνει μέσα στον Οκτώβρη, αλλά είμαστε αισιόδοξοι και δουλεύουμε γι’ αυτό. Αν μπορούμε πιλοτικά να εφαρμόσουμε κάτι σε κάποιες περιοχές, είναι και αυτό μια πρόταση και πιθανότατα θα συμβεί. Σε ό,τι καταλήξουμε, αυτό θα είναι οδηγός για όλα τα αθλήματα».

Τον νέο αθλητικό Νόμο: «Ξέρω ότι θα πέσει κλάμα, αλλά αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώσει. Δεν πάει άλλο».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα