Αυγενάκης για SL2: «Δεν μπορώ να πω πότε θα αρχίσει»

0
528

Στην επιτροπή λοιμωξιολόγων παρέπεμψε ο Λευτέρης Αυγενάκης για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Super league 2.

Μιλώντας στο Zarpa Radio ο υφυπουργός Αθλητισμού, ανέφερε η επιτροπή θα συνεδριάσει την Παρασκευή και ελπίζει πως το θέμα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας θα βρεθεί στην ατζέντα.

«Η επιτροπή λοιμωξιολόγων γνωρίζει πολύ καλύτερα, έχοντας καλύτερη εικόνα της κατάστασης για την πανδημία στη χώρα. Χωρίς ίχνος αμφισβήτησης της πορείας των αποφάσεων από την επιτροπή λοιμωξιολόγων έχουμε με πολύ ισχυρά επιχειρήματα προσπαθήσει να πάρουμε επίσημη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να πω πότε θα έχουμε έναρξη στο πρωτάθλημα, ξέρω ότι αύριο θα συνεδριάσει ξανά η επιτροπή και ελπίζουμε να συζητηθεί, να είναι δηλαδή στην ατζέντα. Δεν το γνωρίζουμε ακόμα, ο κ. Πρεζεράκος, γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας έχει την ευθύνη συντονισμού της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

“Ο,τι ήταν να γίνει από τη δική μας πλευρά, από το υφυπουργείο Αθλητισμού και από την υγειονομική επιτροπή που έχουμε συστήσει, έχουν γίνει τα πάντα. Έχουμε ήδη εισηγηθεί, έχουμε ήδη βελτιώσει, προτείνει και προωθήσει τα ειδικά πρωτόκολλα που πρέπει να εγκριθούν από την επιτροπή λοιμωξιολόγων και το επόμενο στάδιο είναι να συζητηθεί από μέρους τους και να δοθεί το πράσινο φως.

“Προσωπικά ενδιαφέρομαι πάρα πολύ, αλλά επαναλαμβάνω ότι η επιμονή μας περιορίζεται σε επιχειρήματα γιατί την τελική ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας την έχει η επιτροπή λοιμωξιολόγων, που εποπτεύει ο ίδιος ο πρωθυπουργός».