Αρνητικοί ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην πρόταση του Ολυμπιακού για τον τελικό

0
392

Αρνητικοί στην πρόταση Ολυμπιακού ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός διά στόματος του αντιπροέδρου του, Κώστα Καραπαπά πρότεινε στη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη μέσω τηλεδιάσκεψης, να διεξαχθεί πιο νωρίς ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες πρότειναν αντί για τις 22 Μαΐου (ως τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2020/21) να πραγματοποιηθεί το καταληκτικό ματς της διοργάνωσης τη Δευτέρα του Πάσχα, ήτοι στις 3 Μαΐου 2021, πριν από τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 05-06 Μαΐου.

Δεν συναίνεσαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο αίτημα που διατύπωσε ο Ολυμπιακός για τον τελικό Κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει πρόταση να μεταφερθεί το παιχνίδι που θα καθορίσει τον τροπαιούχο τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» (που είχε επιφυλαχθεί, όπως και οι άλλες ομάδες, για την απάντησή του) έκανε γνωστό ότι δεν συμφωνεί.

Από τη στιγμή που λοιπόν που δεν επιτυγχάνεται η ομοφωνία που είχε χαρακτηριστεί απαραίτητη για να προχωρήσει το συγκεκριμένο αίτημα, ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά στις 3 Μαΐου (όπως έχει οριστεί).

Η απάντηση ΑΕΚ

Αρνητική είναι η απάντηση και της ΑΕΚ στην πρόταση του Ολυμπιακού για μεταφορά του τελικού Κυπέλλου.

Κάτι που είχε κάνει η «Ένωση» από την Τετάρτη ακόμα, γνωστοποιώντας ότι κρίνει ανεδαφική την πρόταση του Ολυμπιακού βάσει του πώς θα διαμορφωνόταν το πρόγραμμα.

Κατά συνέπεια δεν δέχεται τη μετάθεση του ματς, το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά στις 22 Μαΐου, όπως είναι ορισμένο.