Αργυρίου: “Ο Καραϊσκάκης δε θα τα παρατήσει για τίποτα…”

0
220

Η άποψη του προπονητή της ΑΕ Καραϊσκάκης Βασίλη Αργυρίου για το ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας και την ήττα της αρτινής ομάδα με 3-2.

Την άποψή του για το ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας των Αρτινών Βασίλης Αργυρίου: “Στενάχωρο το αποτέλεσμα για εμάς. Κακή ήττα. Θέλαμε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσουμε να ανέβουμε περισσότερο, να κάνουμε δέκα τους βαθμούς. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα της Ιεράπετρας με δύο καταπληκτικά γκολ, μας έβαλε να κυνηγάμε εμείς το σκορ. Σίγουρα δεν είναι καλή ήττα αυτή, ήταν δύσκολη γιατί μας βάζει σε μια κατάσταση να ψάχνουμε βαθμούς για να μπορέσουμε να βάλουμε κάποιες ομάδες από κάτω ώστε η ομάδα να μπει στο στόχο της. Θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε αυτούς τους βαθμούς από κάποια άλλα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια είναι ίδια, δεν υπάρχει ομάδα που κάνει τεράστια διαφορά, θα αγωνιστούμε θα προσπαθήσουμε να μπορέσουμε να μπούμε και εμείς στο παιχνίδι. Έχουμε την ικανότητα, έχουμε τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε.”

Για το αν έπαιξε ρόλο η διαιτησία στο ματς: “Να μη γινόμαστε γραφικοί. Προπονητής είναι για να διορθώνει καταστάσεις, αυτή είναι η δουλειά του. Για να μου κάνετε την ερώτηση, κάτι θα έχετε δει. Και σίγουρα δεν είναι κάτι ευχάριστο για την δική μου την ομάδα. Το αφήνω να το κρίνετε εσείς.”

Για τα επόμενο ματς με τα Χανιά. Ποιος ο στόχος; “Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Κάθε ματς ξεχωριστά, το διεκδικούμε, να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε για να μπορούμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Ο Καραϊσκάκης δε θα παρατήσει για τίποτα, θα προσπαθεί συνέχεια.”