Αργυρίου: “Έπρεπε να βγούμε νικητές – Παρακαλάω να ξεκινήσουν όλα τα πρωταθλήματα” (video)

0
531

Την εικόνα του για το 2-2 του Καραισκάκη Άρτας με τον ΟΦΙ εξέφρασε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Καραισκάκη Άρτας, Βασίλης Αργυρίου, στο κανάλι του ΟΦΙ στο youtube.

Ο κος Αργυρίου, τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΦΙ για την άψογη φιλοξενία. Ήταν ποδοσφαιρικός πολιτισμός και τους ευχαριστούμε πολύ. Αναφορικά με το παιχνίδι, έβλεπες δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις και σε ανοιχτό ποδόσφαιρο και το καταφέραμε. Εμείς με συνδυαστικό τρόπο και ο αντίπαλος με στημένες φάσεις. Στο δεύτερο η ομάδα μου στάθηκε χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο για να απειλήσει ενώ καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετά προβλήματα στην ομάδα του ΟΦΙ ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο. Θεωρώ ότι έπρεπε να βγούμε νικητές και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς… Είμαστε νεανική ομάδα, η οποία θα προσπαθεί κάθε παιχνίδι να το βλέπει ξεχωριστά, να παίζει για τη νίκη και να παίρνει βαθμούς.

Για την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ αναφορικά με τη Football League: “Το βιώσαμε στη Super League 2. Θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στη Football League, στη Γ’ Εθνική. Σεβασμό στο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε όλοι μας ότι το γήπεδο είναι υγεία. Ξέρουμε ότι πρέπει να γυρίσουν, βεβαίως με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα γιατί το πιο σημαντικό είναι η υγεία, αλλά αν δεν υπάρχει το γήπεδο θα υπάρξει κάτι άλλο που δε θα είναι χρήσιμο. Παρακαλάω να ξεκινήσουν όλα τα πρωταθλήματα για να υπάρξει χαρά, η οποία βγαίνει από το γήπεδο. “