Αργυρίου: “Αρχίζουν οι νίκες για τον Καραισκάκη – Δεν υπάρχει εντός – εκτός, όλα τα παιχνίδια είναι ίδια”

0
348

Την άποψή του για το παιχνίδι του Καραισκάκη Άρτας με τα Τρίκαλα και την πρώτη νίκη των Αρτινών, σχολίασε ο ένας εκ των προπονητών του Καραισκάκη μαζί με τον Γιάννη Μάγγο, Βασίλης Αργυρίου.

Αρχίζουνε οι νίκες για τον Καραισκάκη;Ναι! Σε ένα παιχνίδι που το περιμέναμε για να κάνουμε τη πρώτη νίκη και την κάναμε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Σας έχω ξαναπεί ότι κάθε φορά θα βλέπετε έναν διαφορετικό Καραισκάκη, ο οποίος θα διεκδικεί το κάθε παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, κλειδώσαμε πολύ καλά την ανάπτυξη του αντιπάλου και βρήκαμε χώρους ώστε να κάνουμε και εμείς τις ευκαιρίες και τα γκολ. Ευτυχώς το γκολ ήρθε… Δουλεύουμε πάρα πολύ για να διορθώσουμε τις δύσκολες καταστάσεις, ειδικά στα στημένα. Μας ήρθε ένα στημένο και ήταν αυτό που μας έδωσε τη νίκη.”

Το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν το κλειδί για τη πρώτη νίκη; “Ναι. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι δύσκολο πρωτάθλημα, στο οποίο όποιος κάνει γκολ έχει τα τακτικά κομμάτια που μπορούν να “κλειδώσουν” μια νίκη. Θεωρώ η ομάδα μας δουλεύοντας πάρα πολύ καλά καταφέρνει να ανταποκρίνεται. Μέσα στον Ιωνικό ήμασταν αρκετά καλοί, δε δεχθήκαμε ευκαιρία, μόνο από τα στημένα δεχθήκαμε γκολ. Είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα μας θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Περιμένουμε και τα άλλα παιδιά που είναι σημαντικοί παίκτες. Έχουμε 6-7 παίκτες που βρίσκονται κοντά στο στάδιο της αποθεραπείας. Με όλα τα παιδιά θα καταφέρουμε να κάνουμε μια καλή προσπάθεια ώστε η ομάδα να βρεθεί εκεί που πρέπει.”

Για τα επόμενα τρία εκτός παιχνίδια: “Δεν υπάρχει πίεση από κόσμο. Είναι καθαρά θέμα διαχείρισης, το πως θα βρεθούν τα παιδιά από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Προσπαθούμε πάντα να υπάρχει μια πολύ καλή αποκατάσταση στα παιδιά, να μπορούν να ανταποκρίνονται κάθε φορά περισσότερο και καλύτερα. Για μένα δεν υπάρχει εντός και εκτός, όλα τα παιχνίδια είναι ίδια.”