Αποχώρησε από την ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών Απειρωτάν ο Χάρης Πανταζής

0
278

Eπιστρέφουν στις προπονήσεις αλλά με … άλλον προπονητή οι κοπέλες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Απειρωτάν.

Η ομάδα το απόγευμα της Κυριακής (9/5) ανακοίνωσε πώς ο μέχρι πρότινος προπονητής Χάρης Πανταζής δεν επιθυμεί να παραμείνει με βάση τις συνθήκες που διαμόρφωσε ο covid-19.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε την αποχώρηση του τέως (πλέον) προπονητή της ομάδας μας κ. Χάρη Πανταζή.

Δεδομένης της επανέναρξης των δραστηριοτήτων της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, μετά την 6μηνη υποχρεωτική διακοπή λόγω περιορισμού της εξάπλωσης του Covid-19, η διοίκηση ξεκίνησε τις διαδικασίες οργάνωσης των προπονήσεων` φυσικά βάση των υποχρεώσεών της απέναντι στο νόμο και σεβόμενη απολύτως την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στις επαφές με τον προπονητή κ. Χάρη Πανταζή, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει τις προπονήσεις δεδομένων των συνθηκών που διαμορφώνονται στην εποχή του Covid-19. Οφείλουμε να σεβαστούμε την άποψή του.

Η συνεργασία μας με τον κ. Χάρη Πανταζή, ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2018, όπου ανέλαβε την ομάδα Γυναικών του Α.Ο. Ανατολής, που αποτελούνταν κυρίως από νεαρές αθλήτριες να τις εξελίξει και να τις οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών. Οι αθλήτριες, ξεκινώντας σχεδόν από μηδενική βάση, με την καθοδήγηση του κ. Πανταζή βελτιώθηκαν και έδωσαν μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Τη χρονιά 2019-2020 ο κ. Χάρης Πανταζής οδήγησε πάλι τα κορίτσια των Ιωαννίνων στη Γ’ Εθνική, σε μια πολύ καλή χρονιά. Οδήγησε επίσης για δεύτερη συνεχή χρονιά την ομάδα κορασίδων στο Κύπελλο Κ-16 Ελλάδας.

Τη χρονιά 2020-2021, προετοίμασε την ομάδα, με νέο όνομα πλέον – ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, από τέλη Αυγούστου έως και τον Οκτώβριο 2020 για το πρωτάθλημα. Δυστυχώς η εξάμηνη διακοπή λόγω κωροναϊού διέκοψε την όλη προσπάθεια στη μέση.

Η Διοίκηση των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, τον ευχαριστεί για τις προσπάθειες που κατέβαλλε όλο αυτό το διάστημα για την εξέλιξη και βελτίωση των αθλητριών μας και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή του και στην επίτευξη των στόχων του.