Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και … ετοιμάζεται για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Καραγιάννης

0
303

Παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Καραγιάννης που ανακοίνωσε πως φεύγει ως ελεύθερος απ’ το «τριφύλλι» στο οποίο βρισκόταν απ’ το 2011!

Το συμβόλαιο του νεαρού ολοκληρώθηκε και αποφάσισε να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, θεωρώντας πως εκεί θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Ο Καραγιάννης είχε 4 συμμετοχές τη σεζόν που μας πέρασε.

Ο νεαρός στόπερ με ανάρτησή του θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για όλο αυτό το διάστημα στον Παναθηναϊκό, ενώ ευχήθηκε στο «τριφύλλι» τονίζοντας πως θα έχει πάντα ένα μέρος στην καρδιά του.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καραγιάννης έγραψε:

«Το 2011 ήταν η χρονιά που βρέθηκα για πρώτη φορά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Μετά από μια δύσκολη χρονιά για μένα, αλλά και για όλο τον κόσμο, ήρθε τελικά η στιγμή που δεν περίμενα ποτέ πως θα έρθει! Να πω αντίο 10 χρόνια μετά…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια από την ακαδημία ως την πρώτη ομάδα, που χάρη σε αυτούς κατάφερα να εξελιχθώ πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως αθλητής!

Καλή συνέχεια, λοιπόν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού που πάντα θα είναι ένα μέρος της καρδιά μου!».