Απάντησε στην ανακοίνωση της Παναχαϊκής ο Τηλυκράτης Λευκάδας.

0
139

Ολοκληρώθηκε πρίν απο μία ώρα περίπου το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Διοίκησης του Τηλυκράτη Λευκάδας και η παρακάτω ανακοίνωση της ομάδας απαντά στην χθεσινή ανακοίνωση της Παναχαϊκής σχετικά με το διαιτητή που θα σφυρίξει τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας “Πλάτωνας Γρηγόρης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Τηλυκράτη Λευκάδας:

Με έκπληξη και ανησυχία πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της Παναχαϊκής με αφορμή τον ορισμό του κυρίου Φίτσα ( συνδέσμου Κέρκυρας) για να διευθύνει τον κυριακάτικο μεταξύ μας αγώνα .
Έκπληξη γιατι η ιστορική ομάδα της Πάτρας καταγγέλλει τον ορισμό του κυρίου Φιτσα που όπως λέει δεν έπρεπε να γίνει, και ανησυχία γιατί προκαταλαμβάνει οτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αδικηθεί η ομάδα της Πάτρας από τον συγκεκριμένο διαιτητή.
Ο Τηλυκράτης δεν ήταν και δεν είναι ποτέ σε παιχνίδια παρασκηνίου και πόσο μάλλον σε ορισμούς διαιτητών , εφιστούμε την προσοχή γιατί με τέτοιες ανακοινώσεις το μόνο που καταφέρνει η ομάδα της Πάτρας είναι να δημιουργήσει κλίμα έντασης πράγμα που μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.
Ευχόμαστε να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων, με οποιοδήποτε διαιτητή, ο οποίος και να περάσει απαρατήρητος.
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να γεμίσουν την Κυριακή το (( Πλάτωνας Γρηγόρης)) και με κόσμιες εκδηλώσεις να γίνουν ο δωδέκατος παίκτης μας με σκοπό μόνο την νίκη.

Πηγή:Tilikratis Lefkadas Official/Fasebook