Ανοίγουν κλειστοί κινηματογράφοι, παιδότοποι και λούνα πάρκ

0
296

Νέα άρση μέτρων εισηγείται η επιτροπή των ειδικών, που συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη (17/06), για καταστήματα, κλειστούς κινηματογράφους, παιδότοπους, θερμά λουτρά και υπηρεσίες μασάζ, εν όψει των επίσημων ανακοινώσεων το απόγευμα της ίδιας μέρας.

H Επιτροπή των ειδικών, που συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη (17/06), εισηγείται νέα άρση μέτρων κατά του κορονοϊού για καταστήματα, κλειστούς κινηματογράφους, παιδότοπους, θερμά λουτρά και υπηρεσίες μασάζ, εν όψει των επίσημων ανακοινώσεων, που θα ακολουθήσουν το απόγευμα (18:00) της ίδιας μέρας από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Σάββατο (19/06) στο λιανεμπόριο θα επιτρέπεται ένα άτομο ανά 16τ.μ, ενώ τώρα ισχύει ένα άτομο από 25τ.μ. Την ίδια ημέρα, με βάση την εισήγηση της Επιτροπής, θα υπάρξει άνοιγμα παιδότοπων σε υπαίθριους χώρους, λούνα πάρκ, θεραπευτήρια λουτρά και μασάζ.

Τέλος, η Επιτροπή εισηγείται να ανοίξουν και οι κλειστοί κινηματογράφοι από 1η Ιουλίου με 50% πληρότητα για τους εμβολιασμένους ή με self test.

Πηγή: dikaiologitika.gr