Ανέλαβε την εκπροσώπηση του Απολλώνα Σμύρνης έναντι του Παναιτωλικού ο Κούγιας!

0
309

Στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια απευθύνθηκε ο Απόλλων Σμύρνης, για την υπόθεση στοιχηματισμού η οποία βαραίνει τον Παναιτωλικό και θα την κυνηγήσει έχοντας έννομο συμφέρον.

Όπως έκανε σήμερα γνωστό το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ δέχτηκε κρούση από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για να αναλάβει την εκπροσώπηση του Απόλλωνα Σμύρνης στην υπόθεση του Παναιτωλικού.

Ως γνωστόν, την ομάδα του Αγρινίου φέρεται να βαραίνουν κατηγορίες για στοιχηματισμό στελεχών της στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα η «ελαφρά ταξιαρχία» να κυνηγήσει τον υποβιβασμό της.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (2-4).

Στο δικηγορικό μας γραφείο ανατέθηκε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κο Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και το νομικό σύμβουλό της κο Βασίλη Γκαγκάτση η νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ως έχουσας άμεσο έννομο συμφέρον επί της υποθέσεως του παράνομου στοιχηματισμού του γενικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κου Χρήστου Κουτσοσπύρου και του φροντιστή της ως άνω ομάδας σε σημαντικές διαδικαστικές στιγμές, τις οποίες γνώριζαν εκ των προτέρων, άλλωστε γι’ αυτό στοιχημάτισαν, αναφορικά με τον αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 που έληξε με σκορ 2-4.

Η παράνομη συμπεριφορά των ως άνω έχει επιβεβαιωθεί στην πράξη από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, αφού ήδη και οι δύο απολύθηκαν. Σήμερα το δικηγορικό μας γραφείο απέστειλε εξώδικη πρόσκληση προς: 1. Τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Πειθαρχικών Αδικημάτων σχετικών με το ποδόσφαιρο (Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα) της ΕΠΟ κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, 2. Τον κ. Πρόεδρο, τα Μέλη και τους Ερευνητές της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και 3.

Τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη ΔΣ της Super League 1, τους οποίους προσκαλούμε να ενεργήσουν τάχιστα τις όποιες προβλεπόμενες διαδικαστικές νόμιμες ενέργειες, ώστε η διερεύνηση αυτής της ιδιαίτερα δυσφημιστικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο παράνομης συμπεριφοράς να έχει ολοκληρωθεί σε όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας και να έχει εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση μέχρι την ημέρα επικυρώσεως της βαθμολογίας των play out της Super League 1. Αθήνα, 24/03/2022 Με εκτίμηση και σεβασμό Αλέξιος Χ. Κούγιας».

Πηγή: sport-fm.gr