Αναστασίου: «Kάπου έχει χαθεί η μπάλα, να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε»

0
171

Προβληματισμένος με την εικόνα του Παναιτωλικού και την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, γνωρίζοντας έτσι την τρίτη του διαδοχική απώλεια βαθμών σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των «καναρινιών», Γιάννης Αναστασίου, εμφανίστηκε προβληματισμένος και απογοητευμένος για την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το τελευταίο διάστημα έχει… χαθεί η μπάλα και πως θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

«Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είχαμε προβλήματα, κάποιοι παίκτες δεν ήταν έτοιμοι. Από τη στιγμή που δεν είχαμε και δεύτερο φορ ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που είναι σκληρή και σφιχτή. Χάσαμε το ματς με ένα σουτ του αντιπάλου στην εστία. Μερικές φορές είμαστε άξιοι συγχαρητηρίων γι’ αυτό που καταφέρνουμε. Η αντίδρασή μας μετά από ένα σουτ στην εστία ήταν για άλλη μια φορά αργή.

Αν δεν μάθουμε, δεν θα πάμε μπροστά. Μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες, κάπου έχει χαθεί η μπάλα και πρέπει να πατήσουμε με τα πόδια στο έδαφος. Να σκύψουμε το κεφάλι γιατί δεν έχουμε καταφέρει τίποτα».