Αναστασίου: «Φάγαμε τρία γκολ από τον άξονα»

0
213

Στον τρόπο που δέχτηκε ο Παναιτωλικός τα τρία γκολ από τον Ατρόμητο στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν είχαν συγκέντρωση κόντρα στον Ατρόμητο και υπήρξε έλλειψη ρυθμού, θεωρεί πως χάλασαν όλη την εικόνα της σεζόν και ζήτησε δουλειά για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά: «Μερικές φορές είναι δύσκολο να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Είχαμε πει να παίξουμε από τα πλάγια, γιατί ο Ατρόμητος έχει ποιότητα στο κέντρο και θα είχαμε προβλήματα. Πουλήσαμε την μπάλα στον άξονα και δεχτήκαμε τρία γκολ.

Η έλλειψη συγκέντρωσης παίζει μεγάλο ρόλο. Είχαμε ρυθμό σε κάποια διαστήματα του αγώνα, ωστόσο βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας. Κάναμε μια καλή προσπάθεια φέτος, δείξαμε πως έχουμε δυνατότητες, ωστόσο κάποιες στιγμές σκοτώνουμε τους εαυτούς μας με τις επιλογές που κάνουμε».

Και συνέχισε: «Θέλουμε δουλειά σε αυτό το κομμάτι για να βάλουμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά. Πετύχαμε τον στόχο μας, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε το καλύτερο. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει και να σεβαστεί τον κόσμο, δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό».