Αναστασίου: «Δεν κατάλαβα την κόκκινη κάρτα – Μπορούμε να δεχτούμε γκολ από το πουθενά»

0
234

Ικανοποιημένος από την αντίδραση του Παναιτωλικού ενάντια στον Ολυμπιακό, απογοητευμένος για τον αποκλεισμό και την άμυνα ο Γιάννη Αναστασίου.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Παναιτωλικό να χάνει για λίγο την πρόκριση ενάντια στον Ολυμπιακό και στάθηκε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στην αμυντική αστάθεια της ομάδας του, το κακό ξεκίνημα, την αντίδραση των παικτών του αλλά και την κόκκινη κάρτα του Ντουάρτε.

Αναλυτικά:

«Είναι άσχημο αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά αδικήσαμε τους εαυτούς μας στην αρχή, δεχτήκαμε νωρίς γκολ. Δεν ξέρω πόσες φορές θα πρέπει να τιμωρηθούμε για να μάθουμε, με τον τρόπο που ξεκινάμε.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ισορροπήσαμε, ψάξαμε και βρήκαμε την ισοφάριση. Κι εκεί που πήγαμε να κλειδώσουμε το ματς με τις δύο αλλαγές, ήρθε μία κόκκινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στο κέντρο που δεν την κατάλαβα.

Μετά ήταν δύσκολο με παίκτη λιγότερο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Μπράβο στα παιδιά, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο.

Σε κανένα σημείο δεν ένιωσα ότι είμαστε ήδη στα προημιτελικά, καθώς δεν είμαστε σταθεροί αμυντικά και μπορούμε από το πουθενά να δεχτούμε γκολ».

Πηγή:sport-fm.gr