Ανακοίνωση της Α.Ε. Δόξα Πύρρου Άρτας για έγκαιρη προέλευση των φιλάθλων της ομάδας για τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στην Κ.Α.Ε. Παραμυθιάς

0
326

Ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδας για έγκαιρη προέλευση τους στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στην Κ.Α.Ε. Παραμυθιάς όπου η αρτινή ομάδα θα τα δώσει όλα για να φέρει την σειρά στα ίσια και να την οδηγήσει σε 3ο και καθοριστικό αγώνα την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στις 18:00 στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, με συνέπεια στην ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, γνωστοποιεί με το εν λόγω δελτίο τύπου, τα παρακάτω:

α) μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στον πρώτο τελικό μέσα στην έδρα της ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, η σειρά έρχεται στην έδρα μας, σε αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή (15-5-22) στις 18:00 στο Τ9 στους Κωστακιούς.

β) η νίκη για την ομάδα μας είναι μονόδρομος, ώστε να οδηγήσουμε την σειρά των τελικών σε τρίτο αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη δεύτερη νίκη, στην ουδέτερη έδρα της Πρέβεζας, που θα μας δώσει το εισιτήριο για την Γ εθνική.

γ) επειδή ενδέχεται να υπάρχει μεγάλη παρουσία φιλάθλων της Παραμυθιάς, καλούμε το φίλαθλο κοινό να προσέλθει στο γήπεδο από τις 17.30, προκειμένου πρώτον να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στους παίκτες της ομάδας μας και δεύτερον στην περίπτωση πληρότητας των κερκίδων να μην μείνει εκτός γηπέδου. Σας καλούμε να γεμίσετε το γήπεδο στον τελευταίο και καθοριστικής σημασίας αγώνα στην έδρα μας, για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Μπίστας Σπύρος Τζαχρήστας