Αναγέννηση Άρτας:”Αλλά συμφωνήσαμε και αλλά έκαναν” δήλωσε ο Γιώργος Γρηγορίου

0
773

Συνέντευξη τύπου έδωσε την Τρίτη 21/12/2021 ο πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας Γεώργιος Γρηγορίου όπου και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του απο την προεδρία της ομάδας.

Ο Γεώργιος Γρηγορίου αναφέρθηκε στην μη τήρηση των συμφωνηθέντων με τα άτομα του Δ.Σ για το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα πρίν ακόμα αυτός αναλάβει την προεδρία του συλλόγου , είχε έρθει σε συμφωνία με προπονητή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας με την σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. αλλά κατά την διάρκεια της σύσκεψης του διοικητικού συμβουλίου τα υπόλοιπα μέλη άλλαξαν ξαφνικά γνώμη. Οτάν ανέλαβε πρόεδρος προσπάθησε να οργανώσει την ομάδα σε επαγγελματικά επίπεδα , και έδωσε ιδιαίτερη σημασία ότι πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ Διοικητικού και ποδοσφαιρικού τμήματος ,είχε μιλήσει στην πρώτη του συνάντηση ως πρόεδρος με τον προπονητή της ομάδας κύριο Νταλάκα και τους αρχηγούς της ομάδας, για το πλάνο που έχει για την ομάδα και πως μπορεί να γίνει καλύτερος ο τρόπος λειτουργίας της και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Αναγέννηση Άρτας δεν μπορεί να διοικείται απο 3-4 άτομα και ότι η ομάδα ανήκει στο λαός της και μόνο με αυτόν μπορεί να βρεί και πάλι τον δρόμο της.

Είπε επίσης, ότι  πριν αναλάβει την προεδρία είχε ζητήσει να γίνουν κανονικές εκλογές και όχι συμπληρωματικές όπως και τελικά  έγιναν. Συζήτησε με φορείς της πόλης και τόνισε η Αναγέννηση Άρτας πρέπει να απαιτεί πράγματα όχι να παρακαλάει για αυτά. Έπειτα πολύ σημαντική είναι η αναφορά  που κάνει ότι είχαν βρεθεί κονδύλια για ιδιόκτητο προπονητικό αθλητικό κέντρο της ομάδας τα οποί τελικά δεν χρησιμοποιήθηκαν προς όφελος της ομάδας . Τέλος  ζήτησε να φύγει το υπάρχον Δ.Σ γιατί μόνο κακό κάνει στην ομάδα και να διεξαχθούν άμεσα εκλογές και  η ομάδα μπορεί να καταφέρει να σωθεί και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο 2ο γύρο για να παραμείνει στην κατηγορία αρκεί να ενισχυθεί με 2-3 έμπειρους παίκτες και να παραμείνει ο κορμός της ομάδας ό ίδιος και ότι το υπάρχον υλικό είναι παρά πολύ καλό.