Αναγέννηση Άρτας: Δε “πάει” Football League – Έτοιμη για τη πρεμιέρα με Θύελλα Κατσικάς

Το σενάριο που θα έφερνε την Αναγέννηση Άρτας στη Football League δεν υλοποιήθηκε, καθώς η ομάδα του Απόλλων Πόντου θα αγωνιστεί στην κατηγορία.

Η Αναγέννηση ωστόσο είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο την Θύελλα Κατσικάς στο ενωσιακό γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, τη Κυριακή 18/10 και ώρα 16:00.

Η ανακοίνωση των Αρτινών:

“Δεν υπήρξε τελικά καμιά εξέλιξη στο θέμα που αφορούσε το ενδεχόμενο να αγωνισθεί η ομάδα μας στη παραπάνω κατηγορία, κάτι που φυσικά θα αποφασιζόταν από την Ε.Π.Ο. και είχε να κάνει με τη συμμετοχή η όχι, της ομάδας του Απόλλων Πόντου στη footbal league που εκκρεμούσε μέχρι τη τελευταία στιγμή και το δικαίωμα της δικής μας ομάδας σαν επιλαχούσα για τη θέση αυτή, απ το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Έτσι λοιπόν η ομάδα μας είναι καθ όλα έτοιμη για την πρεμιέρα της Γ΄ εθνικής τη Κυριακή 18/10 και ώρα 16:00 για τον 5ο όμιλο, όπου αγωνιζεται στα γειτονικά Ιωάννινα με την Θύελλα Κατσικά στο ενωσιακό γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι: Κωσταντίνος Γιουργας με βοηθούς τους Σκορδίλη θεοχάρη Δημήτριο και Μιχαλά Γεράσιμο από την ΕΠΣ Κέρκυρας. Παρατηρητής θα είναι ο ο κ. Τσιάκος Σπύρος από τη Θεσπρωτία.”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα