Α’ΕΠΣ Άρτας:Με εμφατικό τρόπο ο Σκουφάς Κομποτίου επέστρεψε στις νίκες (5-0) τον ΠΑΣ Ανέζα

0
176

Με πεντάρα επέστρεψε στις νίκες ο Σκουφάς Κομποτίου καθώς επικράτησε εύκολα με 5-0 του ΠΑΣ Ανέζα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ ‘Άρτας στο Γήπεδο Ευάγγελος Σεργιάνης το Σάββατο 27/11/2021.

Τα γκόλ για την ομάδα του Θεόδωρου Μπαλάτσα σημείωσαν ο Κούσης στο 6ο και 19ο λεπτό με εκτέλεση (Πέναλτι) 35ο λεπτό Θειόπουλος(αυτογκόλ)που ητάν και το σκόρ για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κομποτίου σημείωσε 2 ακόμη γκόλ με τον Δήμου στο 56ο λεπτό και Νάσο στο 68ο λεπτό. Η ομάδα του ΠΑΣ Ανέζα τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν ο Παππάς Θωμάς στο 29ο λεπτό με 2η κίτρινή- κόκκινη κάρτα και στο 89ο λεπτό επίσης με δέυτερη κίτρινη κάρτα πηρέ τον δρόμο για τα αποδυτήρια ο Ρώσσιος Λ. αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες.

Διαιτητής : Μάνος  

Βοηθοί : Νικολάου – Βαρέλης

Σκουφάς Κομποτίου (Μπαλάτσας) : Λουκούμης (68′ Τσιάπαλης), Μαλτέζος, Κώτσης, Κασελούρης Π., Κασελούρης Κ., Ευαγγέλου, Νάσο, Κλάιντι, Κούσης, Παπαδόπουλος, Δήμου

ΠΑΣ Ανέζα (Παπαγεωργίου) : Ρώσσιος Β., Σκορίλας, Παππάς Φ., Νίκου (46′ Γκανάρας), Μυτικιώτης, Γεροκώστας, Ρώσσιος Λ., Παππάς Θ., Χουλιάρας (71′ Μιχαηλίδης), Θειόπουλος, Παππάς Θ.