Α’ΕΠΣ Άρτας: Νέα πρόεδρος στον Σκουφά Κομποτίου η Δώρα Γιαννακούλη-Ανακοίνωση για την μη διεξαγωγή αγώνα με την Α.Ε Ξηροβουνίου

0
248

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σκουφά Κομποτίου, με νέα πρόεδρο την Δώρα Γιαννακούλη

Τον τίτλο της Προέδρου του Σκουφά Κομποτίου, αντί της προεδρεύουσας αντιπροέδρου, θα φέρει πλέον η Δώρα Γιαννακούλη, όπως αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας του Κομποτίου που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη (17/11) στα γραφεία του γηπέδου “Ευάγγελος Σεργιάννης”. Επίσης, αναβαθμίστηκε από αναπληρωαμτικό μέλος σε αντιπρόεδρος η Σταματία Ψωμοδότη. Αναλυτικά, η σύνθεση του νέου 9μελές ΔΣ του Σκουφά, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελείται από τέσσερις γυναίκες:

Πρόεδρος:                   Γιαννακούλη Θεοδώρα
Αντιπρόεδρος:             Ψωμοδότη Σταματία
Γενικός Γραμματέας:   Μπακόλα Αικατερίνη
Ειδική Γραμματέας:     Λαφιά Θεοδοσία
Ταμίας:                        Κώτσης Αιμιλιανός
Γενικός Αρχηγός:        Αρχιμανδρίτης Κων/νος
‘Εφορος Υλικού:          Καραδήμας Απόστολος
Υπ. Ακαδημιών:          Γκαναβίας Θεόδωρος
Υπ. Τύπου & Επικοινωνίας: Πλακιάς Γεώργιος

Τέλος, το νέο ΔΣ της ομάδας εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕ Ξηροβουνίου, στο οποίο η ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, χάνοντας τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0:

«Ο «Αθλητικός Όμιλος Κομποτίου ο ΣΚΟΥΦΑΣ» ανακοινώνει ότι, κατά τον προγραμματισμένο εκτός έδρας Κυριακάτικο αγώνα (21/11) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής Ά κατηγορίας Ε.Π.Σ. Άρτας, δεν κατέστη δυνατή η μετακίνηση της ομάδας στο γήπεδο Καμπής (15:00 μ.μ.), έπειτα από επιβεβαιωμένα κρούσματα ποδοσφαιριστών με covid-19.

Οι παράγοντες της ομάδας με αίσθημα ευθύνης και ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο, ήρθαν σε άμεση επικοινωνία με τη διοργανώτρια Αρχή ζητώντας την αναβολή του εν’ λόγω αγώνα με την «Αθλητική Ένωση Ξηροβουνίου», η οποία και τους παρέπεμψε στο να υπάρξει από κοινού συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων Συλλόγων.

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με Μέλος του Δ.Σ της «Α.Ε.Ξ.» το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα ο αγώνας να κατοχυρωθεί στη γηπεδούχο ομάδα “ως μη γενόμενος” με σκορ 3-0».