ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα(2-0):Οι δηλώσεις των δύο προπονητών

0
139

Δείτε τη δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα οι προπονητές των δύο ομάδων Αργύρης Γιαννίκης(ΑΕΚ) και Ηρακλής Μεταξάς(ΠΑΣ Γιάννινα) στον αγώνα που διεξήχθει στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Super League 2 την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 19:30 στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης χαμογέλασε μετά από καιρό με τη νίκη της ομάδας του δηλώνοντας τα εξής: «Θέλαμε με την επιστροφή του κόσμου να τους δώσουμε τη νίκη αυτή. Τη χαρά, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΣ, που είναι δίκαια εκεί που είναι. Κερδίσαμε δίκαια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ίσως είχαμε θέμα στην τελική πάσα, αλλά εντάξει…».
Για την αλλαγή του Μάνταλου που τον δικαίωσε δυο λεπτά μετά: « Δεν θα μπω στο θέμα αλλαγών. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την επιμονή που είχαν και την αποφασιστικότητά τους».

Ο προπονητής του ΠΑΣ Ηρακλής Μεταξάς σε δηλώσεις τόνισε για το παιχνίδι: «Συμφωνώ απόλυτα ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΣ ήταν που δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα. Δεν είχαμε σήμερα αυτό το θάρρος που πρέπει να κάνεις αυτό. Οι ψηλές μπαλιές ήρθαν όλες κατευθείαν πάλι πίσω. Τις τελευταίες εβδομάδες με τις ελλείψεις που έχουμε βγαίνουν δύσκολα κάποια πράγματα. Μπορεί εμείς οι προπονητές να έχουμε χίλιες ιδέες στο μυαλό, αλλά στην ουσία πρέπει να πω ένα μπράβο και πάλι, γιατί έτσι όπως ήμασταν, μου θύμισε αγώνα μποξ που πας να παίξεις, αλλά ο ένας είναι βαρέων βαρών και ο άλλος ελαφρών βαρών. Δεν ταίριαζε. Έτσι όπως ήμασταν σήμερα, ένας ελαφρών βαρών ΠΑΣ Γιάννινα το κρατήσαμε ως το 70’. Δεν ξέρω αν υπήρχε χέρι πριν το γκολ της ΑΕΚ ή πέναλτι στον Περέα στο 5ο λεπτό, αλλά συνολικά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, γιατί ήταν καλύτερη. Δεν σημαίνει ότι οι απόντες είναι οι καλύτεροι παίκτες, αλλά σήμερα αυτοί που ήταν δεν είχαν το θάρρος. Άλλες φορές το είχαμε, σήμερα όμως δεν το είχαμε».

Πηγή:agon.gr