Αχέρων Καναλακίου: Ευχαρίστησαν τη διοίκηση για τη στήριξη

0
495

Τη διοίκηση του Αχέροντα Καναλακίου ευχαρίστησαν οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του συλλόγου, καθώς στάθηκε δίπλα τους.

Οι παίκτες του Αχέροντα Καναλακίου ευχαρίστηασνα με ανακοίνωσή τους τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, επειδή σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της απραξίας ήταν δίπλα τους.

Αναλυτικά:

«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της ομάδας, για την αμέριστη στήριξη που η τελευταία επιδεικνύει όλον αυτό τον καιρό και κυρίως τους δύο τελευταίους μήνες.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η ομάδα βρίσκεται μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, απέχοντας από αυτό που όλοι αγαπάμε, την ενασχόλησή μας με το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ομάδος, αποδεικνύουν εμπράκτως πως είναι δίπλα μας, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να μην λείψει τίποτα από το επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τις οικογένειες τους.

Δείχνουν ξεκάθαρα με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο το ενδιαφέρον τους προς εμάς –όπως όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε- αλλά και την αμείωτη διάθεσή τους για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ελπίζουμε η στάση αυτή να αποτελέσει παράδειγμα και για τις υπόλοιπες ομάδες και ευελπιστούμε πως θα δοθεί σύντομα μία λύση ώστε να καταφέρουμε να επιστρέψουμε και πάλι στα γήπεδα, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα μας επιδειχθούν.

Σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ!!».