Ενά εκρηκτικό πεντάλεπτο ήταν αρκετό για την ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας στο Γήπεδο του Ωρωπού όπου νίκησε με 2-3 την Δόξα Ωρωπού στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας.
Τα γκόλ για την ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας σημείωσαν ο Τσάπι στο 31,στο 33ολεπτό ο Λάκκας και στο 36ο λεπτό ο Σιδηρόπουλος διαμόρφωσε το 0-3 που ήταν και το σκόρ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Δόξας Ωρωπού μείωσε με τον Μανούση 84ο λεπτό και Κολιό στο 89ο λεπτό.
Διαιτητής: Σπυράκος
Βοηθοί: Αναγνωστάκης – Στρακαντούνας
Δόξα Ωρωπού: Καππάς, Κροκίδας, Μπάκας, Σπυράκος Χ. (71΄ Ναστούλης Ι.), Ντάλας, Σπυράκος Σ. (84΄ Πέτσας), Μαντούσης, Κονάκης, Σιαμέτης (56΄ Κολιός Ν.), Κολιός Α., Λιόντης (46΄ Τζαφέρης).
Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Νικηφορίδης (76΄ Ιωάννου), Πάνου Α., Πάνου Κ., Δερβίλης (71΄ Καλιακάτσος), Χούσος, Νίκου (63΄ Σταμούλης), Λάκκας (63΄ Μπεζεβέγκης), Σιδηρόπουλος (71΄ Παππάς), Γυφτοκώστας, Τσιάπι.