Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας: Άνετη επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Πρέβεζα απέναντι στον Πανλευκάδιο με (3-0)

0
207

Τον Πανλευκάδιο αντιμετώπισε το Σάββατο 27/11/15:00 ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο Δημοτικό Στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα» «για την 9η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας και επικράτησε εύκολα με 3-0 στον ποιο σημαντικό αγώνα της αγωνιστικής.

Τα γκόλ για την ομάδα του Άγγελου Μπέκα που ηταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο σημείωσαν ο Φώτης Σιδέρης με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή στο 11ο λεπτό. Στο 34ο λεπτό ο Τσάτσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Στέφανου Νάτσου, ο οποίος γλίστρησε, πήρε την μπάλα και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στην εστία του Κοντογιώργη, κάνοντας το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Πρέβεζα σημείωσε και τρίτο γκόλ στο73ο λεπτό ο Corentin με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στην εστία του Πανλευκάδιου και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 που διατηρεί την ομάδα της Πρέβεζας κοντά στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.

Διαιτητής : Μπαϊλης

Βοηθοί : Τσόγκας ,Νάστος

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Βασιλείου, Ράμμος, Καραγιώργος, Κώστας, Έρικ, Corentin (76o Τριάντος), Τσάτσος (69ο Σκαμνέλος), Καβαλάρης, Σιδέρης (72ο Πόποτας), Μπαρλαγιάννης.

Πανλευκάδιος (Γεώργιος Κατηφόρης): Κοντογιώργης Ι., Κοντογιώργης Δ., Σουλιώτης (87ο Παναγιώτου), Νάστος Στ., Κουμπής, Μπαλί, Τερζία (66ο Νάστος Ν.), Μεϊντάνης, Κόκκαλης (87ο Γλένης), Morales (79ο Φιλίππου), Θεοχάρης (46ο Καλογέρης).