Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα ο Α.Ο Δόξα Άρτας επιβλήθηκε με 1-5 απέναντι στους Φιλέλληνες Πέτα στο Γήπεδο του Πέτα και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στα πλαίσια της 10η αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Άρτας.
Τα γκόλ για την ομάδα του Παναγιώτη Νίκου σημείωσαν ο Οικονόμου στο 27ο λεπτό ο Σιλιόγκας στο 32ο και 42ο λεπτό και ο Μπασιούκας στο 38ο λεπτό που ήταν και το σκόρ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ημίχρονο πέτυχαν το γκόλ της τιμής με τον Κωτσής στο 56ο λεπτό απο την άσπρη βούλα και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σιλιόγκας στο 67ο λεπτό πετυχαίνοντας και το πρώτο του χάτ τρίκ για το φετινό πρωτάθλημα.
Διαιτητής : Νίκου
Βοηθοί : Αθανασίου Α. – Δημητρόπουλος
Φιλέλληνες Πέτα(Γιώργος Σφήκας) : Σιαπάτης, Ξανθός, Γούλας, Χριστοδούλου, Σταμάτης, Τσέτσος (59′ Ευθυμίου Ε.), Κώτσης Α. (46′ Ευθυμίου), Γεωργής, Τάγκας (63′ Κώστας), Σφήκας, Κώτσης Δ.
Α.ΟΔόξα Άρτας(Παναγιώτης Νίκου) : Νάσης, Αράπης, Πατσαβούρας, Μάρκος(55′ Χριστοφόρου), Στέργιος (57′ Τολιάκης), Τυρολόγος, Οικονόμου (46′ Νούτσος), Παπαλάμπρης, Μπιθυκούκης (46′ Θανάσης), Μπασιούκας, Σιλιόγκας