Α’ ΕΠΣ Άρτας: Χρυσή νίκη για τον Α.Ο Φιλοθέης(3-2) τον Παναγροτικό Αγίου Σπυρίδωνα

0
368

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε ο Α.Ο Φιλοθέης καθώς επικράτησε με σκόρ 3-2 του Παναγροτικού Αγίου Σπυρίδωνα και απομακρυνθηκε ακόμη περίσσότερο απο την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Τα γκόλ για την ομάδα του Χρήστου Σιαπέρα σημείωσαν ο Καραγιάννης στο 19ο λεπτό και ο Β.Κατσιγιάννης στο 32ο λεπτό , και τον Ζώη στο 55ο λεπτό να τελειώνει όπως όλα έδειχναν την υπόθεση νίκη για τους γηπεδούχους , με την ομάδα του Παναγροτικού Αγίου Σπυρίδωνα να μειώνει με τον Νταλάκα στο 71ο λεπτό και τον Βράκα στο 85ο λεπτό να δίνει νέο ενδιαφέρον στον αγώνα αλλά με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν στα τελευταία λεπτά με κάποια γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή να ισοφαρίσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν και την γηπεδούχου ομάδα με την λήξη του αγώνα να πανηγυρίζει την νίκη σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στην τελευταία θέση του Βαθμολογικού πίνακα

Διαιτητής : Διονύσης

Βοηθοί : Καραγιάννης – Αλευρή

ΑΟ Φιλοθέης (ΧρήστοςΣιαπέρας): Κατσαντούλας, Γόγαλης, Ευθυμίου, Κατσιγιάννης Β., Βασιλείου, Τσώλης, Καραγιάννης, Μπαλάφας, Κύρκος (75′ Παππάς), Ζώης, Κατσιγιάννης Στ.

Παναγροτικός Αγ.Σπυρίδωνα(Τσάτσος) : Κατσούλας, Γεωργάρας Θ., Μυφταράι, Ντάκουλας, Νταλάκας, Μένα, Γεωργάρας Λ. (60′ Ματσούκας), Τσάτσος, Μουστακλής, Βρακάς, Μπότσαρης.