Α’ ΕΠΣ Άρτας: Ανακοίνωση της Α.Ε Ξηροβουνίου για τον αγώνα με τον Σκουφά Κομποτίου

0
144

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Α.Ε Ξηροβουνίου για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής που δεν διεξίχθει με αντίπαλο τον Σκουφά Κομποτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σχετικά με την αναμέτρηση της Κυριακής 21/11/2021 με τον αθλητικό όμιλο Κομποτίου”

Η Α.Ε.Ξηροβουνίου ανακοινώνει οτι πριν τον προγραμματισμένο αγώνα της Κυριακής 21/11 με τον Α.Ο. Κομποτίου και περί η ώρα 12:00 μ.μ. δηλαδή 3 ώρες πριν την σέντρα του αγώνα μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Κομποτίου επικοινώνησε με μέλος του Δ.Σ. της ομάδας μας ενημερώνοντας οτι υπάρχουν κρούσματα covid-19 στην ομάδα τους ζητώντας αναβολή του αγώνα. Σε ερώτηση του μέλους του Δ.Σ. της ομάδας μας πόσα κρούσματα υπάρχουν και αν είναι επιβεβαιωμένα η απάντηση που πήρε ήταν ότι δεν υπήρχαν επιβεβαιωμένα κρούσματα και οτι απλά κάποιοι ποδοσφαιριστές είχαν έρθει σε επαφή με κρούσματα!!! Σε ότι αφορά την ανακοίνωση της ομάδας του Α.Ο.Κομποτίου που επικαλείται οτι ακολούθησε κατά γράμμα το πρωτόκολλο και ήρθε σε επικοινωνία με την διοργανώτρια αρχή η οποία τους έδωσε οδηγίες να έρθουν σε επικοινωνία με την ομάδα μας και να συμφωνήσουμε την αναβολή του αγώνα.

Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Άρτας, όπως και το ιστορικό σωματείο του Σκουφά ότι την προηγούμενη αγωνιστική 13/11/2021 και την προηγούμενη ημέρα του αγώνα ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ- Α.Ε.ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ μέλος του Δ.Σ της ομάδας μας ήρθε σε επικοινωνία με την διοργανώτρια αρχή αναφέροντας ότι στην ομάδα μας υπήρχε επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 και ζήτησε οδηγίες. Η απάντηση που πήρε είναι ότι για να γίνει αναβολή του αγώνα έπρεπε βάση πρωτοκόλλου να υπάρχουν τουλάχιστον 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα και οτι έπρεπε να κατεβούμε στο γήπεδο κανονικά πράγμα το οποίο πράξαμε! Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της Άρτας και το ιστορικό σωματείο του Α.Ο.Κομποτίου οτι η Αθλητική Ένωση Ξηροβουνίου, Παίκτες, Ακαδημία ,Δ.Σ. λειτουργεί ως μια μεγάλη οικογένεια η οποία είναι πλήρως ευαισθητοποιημένη και στέκεται υπεύθυνα απέναντι στην πανδημία. ΤΟ Δ.Σ