Α.Ε. Κιρκιζατών/Πλησιών VS Αναγέννηση Άρτας(1-4):

0
395

Με σκόρ 1-4 πέρασε απο τους Πλησιούς η Αναγέννηση Άρτας κόντρα στην αξιόλογη ομάδα της Α.Ε. Κιρκιζατών Πλησιών για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Άρτας και επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και καθάρισε την πρόκριση απο των πρώτο κιόλας αγώνα στον αγώνα που διεξήχθει την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 15:00 στο γήπεδο των Πλησιών.

Η ομάδα του Δημήτρη Θώδη προηγήθηκε στο 18 λεπτό με τον Κραμπή ισοφάρισε ο Ρέντζιος σε 1-1 στο 30 λεπτό που ήταν και το σκόρ για το πρώτο ημίχρονο . Το 1-2 έγινε απο τον Παπακίτσιο Δ. στο 74′ λεπτό και το 1-3 και 1-4 διαμόρφωσε ο Μπότσαρης στο 81′ και 90′ λεπτό.

Σκόρερς: 31′ Ρέντζιος/ 18′ Κραμπής , 74’Δημητρέλλος , 81′ 90’Μποτσάρης ,

Διαιτητής: Σιατής

Βοηθοί: Πολύζος Κ. -Αλευρή

Α.Ε. Κιρκιζατών/Πλησιών(Αλέξανδρος Παππάς): Γιαννάκος , Χαιντάρι Σ. Κωσταντίνου Κ . Νάκης , Δάρδας , Παππάς , Ξυλογγιάννης , Ρέντζιος(77’Τάτσης) , Δίπλας(46’Σίμος ,70’Τζιανούμης) Γιώτης(70′ θειόπουλος)

Στον πάγκο ήταν οι: Θειόπουλος , Μπιρμπίλης , Σίμος Κωσταντίνου Ε.(τ/φ) , Παπαθανασίου , Τάτσης , Λάλος , Σεντόρης , Τζιανούμης

Αναγέννηση Άρτας(Δημήτριος Θώδης):  Μπαλαούρας , Βασίλας(85’Μπόκος) , Κωστάκης(85’Κατσιγιάννης) , Μανιώτης , Γούλας , Κραμπής , Τσιλιγιάννης , Μιχάλης(60′ Παπαδόπουλος) , Παπακίτσιος Δ.(60’Αρτέμης) , Παπακίτσιος Αλ.(80’Δημητρέλλος) , Μπότσαρης

Στον πάγκο ήταν οι: Μπόκος , Κατσιγιάννης , Δημητρέλλος , Μπακόλας(τ/φ) , Αρτέμης , Ντάλλας , Παπαδόπουλος , Χεμπέγια