Χαραλαμπίδης: «Μετά τις γιορτές θα έχουμε σέντρα»

Μετά τη θετική εξέλιξη που προέκυψε χθες (13/12) και δίνει το δικαίωμα στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 να επιστρέψουν άμεσα σε ομαδικές προπονήσεις, ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Απόστολος Χαραλαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στο «Trikalascore».

Ο Μακεδόνας τεχνικός αρχικά τόνισε: «Είναι αναμφίβολα μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Εγώ ζήτησα από τους παίκτες μου να βρίσκονται άπαντες τη Δευτέρα στα Τρίκαλα, ενώ την Τρίτη θα υπάρξει προπόνηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Πηγής στις 12μ.μ.».

Αναφορικά με το πότε θεωρεί ότι θα ξεκινήσει ο κ. Χαραλαμπίδης το πρωτάθλημα υπογράμμισε: «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά, ωστόσο, μετά τη σημερινή εξέλιξη θεωρώ ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα έχουμε σέντρα».

Τέλος, σχετικά με το πρόγραμμα της προετοιμασίας το επόμενο διάστημα επισήμανε: «Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα δώσω στους ποδοσφαιριστές μου για περίπου 3 εβδομάδες. Είναι θετικό ότι τα παιδιά έχουν μία καλή βάση από την προετοιμασία των 3 μηνών και επίσης και το διάστημα της διακοπής δε σταμάτησαν να γυμνάζονται ατομικά. Τέλος όσον αφορά τις γιορτές θα υπάρχουν συνεχείς προπονήσεις και θα δοθεί μόνο 1-2 άδεια για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Δημοφιλοί

σχετικά άρθρα