Το νέο φορμάτ του Κυπέλλου – Διπλά ματς στους «16»

Κύβος ερρίφθη για το Κύπελλο!

Στη σημερινή ΕΕ της ΕΠΟ αναλύθηκε το πλάνο που υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες και αναμένεται να υπάρξουν προσεχώς ανακοινώσεις. Δύο είναι τα σημεία στα οποία πρέπει να σταθούμε.

Έπεσε συνεπώς στο… τραπέζι κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας το θέμα που έχει προκύψει με το σύστημα διεξαγωγής του θεσμού. Διότι, υπάρχει ζήτημα με τις ομάδες της Super League 2, καθώς είναι όλα στον… αέρα σχετικά με το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Στο… κάδρο τοποθετήθηκαν τελικά και οι ομάδες της SL2, αλλά θα πάρουν μέρος εφόσον ανάψει το «πράσινο φως» για σέντρα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου. Παράλληλα, μια σημαντική παράμετρος είναι οι διπλοί αγώνες στους «16» του Κυπέλλου.

Το παζλ της πρώτης φάσης θα αποτελείται από 12 ομάδες της Super League 2 -αν όλα πάνε καλά- και τις ομάδες της Super League 1 από τη 7η έως τη 14η θέση της σεζόν 2019-20. Οι αγώνες θα είναι μονοί και θα διεξαχθούν 12-13-14/1. Στη δεύτερη οι ομάδες που τερμάτισαν από 1η έως 6η θέση της Super League 1, συν φυσικά τις 10 ομάδες που θα έχουν πάρει την πρόκριση από την πρώτη φάση. Τα πρώτα ματς θα γίνουν 19-20-21/1 και οι ρεβάνς 2-3-4/2.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Δημοφιλοί

σχετικά άρθρα