Τερζής: «Αγαπώ τους παίκτες, για το 3Χ3 με ΠΑΣ Γιάννινα»

0
185

Το μήνυμα του συγκινημένου υπερησιακού τεχνικού του Άρη, Αποστόλη Τερζή, μετά το 1-0 μέσα στον Βόλο για τους παίκτες του και το 2Χ2 στην εκκίνηση της ομάδας στη Super League.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη Απόστολος Τερζής δήλωσε για τη σημαντική νίκη της ομάδας του: «Αλλάξαμε το μυαλό τους μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Το συζητήσαμε μεταξύ μας. Τα παιδιά είχαν άλλη διάθεση. Παλέψαμε το παιχνίδι. Ο Βόλος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εν τέλει καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σε πολλά παιχνίδια δεν κοιτάς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο, αλλά να πάρεις τους τρεις; βαθμούς. Θετικό το 2Χ2, πάμε για το 3Χ3 με τον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη εβδομάδα. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των παικτών, που τον σήκωσαν στον… αέρα με τη λήξη του ματς, ο Τερζής απάντησε: «Τους αγαπάω!».

Ο Τόλης Τερζής κάθισε για 3η φορά στον πάγκο του Άρη με τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή και συνέβη αυτό που είχε γίνει και στις δύο προηγούμενες. Οι «κίτρινοι» κέρδισαν. Τη σεζόν 2018-19 αυτό έγινε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πέρυσι με τον θρίαμβο απέναντι στον Παναθηναϊκό και σήμερα (20/9) στον Βόλο.