Τα “πολυβόλα” του “Άγιαξ της Ηπείρου” και οι τελικές που βρίσκουν δίχτυα

Ο πρώτος γύρος της Super League ολοκληρώθηκε και ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ήδη ξεκίνησε τη προετοιμασία για το παιχνίδι της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου την Κυριακή (3/1) κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης στο Ε.Σ.Ι. “Οι Ζωσιμάδες”.

Εμείς έχουμε ένα σαφές δείγμα στατιστικών για τους πρώτους σκόρερ της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη από τα στοιχεία που δίνει η διοργανώτρια αρχή.

Πρώτος σκόρερ για τους Ηπειρώτες αναλογικά με τις τελικές τους προσπάθειες είναι ο mr goal, Γιώργος Παμλίδης με 5 γκολ και έχοντας 19 τελικές προσπάθειες σε 13 αγώνες.

Δεύτερος σκόρερ και σκληρός “ανταγωνιστής” του Παμλίδη έχει αναδειχθεί ο Χρήστος Ελευθεριάδης, έχοντας πετύχει 4 γκολ σε 16 τελικές (σε 11 αγώνες).

Από εκεί και πέρα, Κρίζμαν, Λεό , Κάργας, Παντελάκης, Εραμούσπε και Νάουμετς έχουν σκοράρει από ένα τέρμα για τους Ηπειρώτες.

Ο Κροάτης μετρά 13 τελικές προσπάθειες σε επτά αγώνες, ο Λεό 12 τελικές σε έντεκα αγώνες, ο Κάργας 8 τελικές σε εννέα παιχνίδια, ο Παντελάκης 4 σε δώδεκα αγώνες, ο Εραμούσπε 5 τελικές σε έντεκα αγώνες και ο Νάουμετς 3 τελικές σε 9 αγώνες.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Δημοφιλοί

σχετικά άρθρα